Lekker met zijn allen eten aan de grote eettafel.


In de zomer van 2012 is de eetkamer opgeknapt. De eettafel is groot genoeg om met 10 personen aan te eten.

Heerlijk slapen in deze twee-persoonskamer.

Buiten is het 's nachts echt donker en kunt u de stilte horen. Als u 's morgens wakker wordt is de kans groot dat u het geluid van een specht hoort. Buiten is het prachtig groen of ziet u in de winter een dik pak sneeuw.

Slapen op een Tempur-matras


In dit twee-persoonsbed bevindt zich een bedbodem van Tempur, evenals 2 heerlijke Tempur-matrassen.

Eerste verdieping


De ruime overloop biedt toegang tot de verschillende slaapkamers en de badkamer met douche en 2e toilet.

DE WONING

Het vakantiehuis is geschikt voor 10 personen en beschikt onder andere over:

Een houtkachel
In de schuur ligt genoeg hout dat u kunt gebruiken

Een badkamer
met wastafel, tweede toilet en douche

Een woonkeuken met
Oven
Keramische kookplaat
Koelkast en nieuwe afwasmachine

Een kelder met daarin een wasmachine en droger

Mogelijkheid om internet te gebruikenFOTO'S

Klik hier om nog meer foto's te bekijken.

Slaapkamers                         Keuken                                 Badkamer

10 slaapplaatsen

Op de eerste verdieping van onze vakantiewoning zijn drie slaapkamers. Er is een kamer met een tweepersoonsbed (met TEMPUR matrassen), een kamer met twee stapelbedden en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Ook is er een kinderbedje met katoenen dekentjes aanwezig.
vakantiewoning in Zweden
Op de begane grond van onze woning vindt u de gezellige woonkeuken die van alle gemakken is voorzien.

U heeft de beschikking over een oven, keramische kookplaat, koelkast en een nieuwe afwasmachine. Verder vindt u er al het servies en keukenmateriaal dat u nodig heeft.
vakantiewoning in Zweden
De badkamer is in oktober 2010 geheel gerenoveerd.

Op de eerste etage bevindt zich een frisse badkamer met tweede toilet, wastafel en douche. In oktober 2010 is de badkamer volledig vernieuwd.
De woning
Onze vakantiewoning staat op een groot perceel dat gedeeltelijk uit bos en gedeeltelijk uit gras bestaat. Er zijn geen directe buren. Het bos bestaat voor een groot deel uit berkenbomen en naaldbomen. Het perceel is licht en ruim. Zo heeft u genoeg mogelijkheden om de hele dag lekker van de zon te genieten. Het huis is gezellig knus om in klein gezelschap vakantie te vieren, maar ook ruim genoeg voor maximaal 10 personen.

Het grasveld naast het huis leent zich uitstekend voor potjes badminton of voetbal. Buiten knutselen aan de picknicktafel met gevonden materialen uit de natuur is ook heel leuk.

     

Op de begane grond van onze woning vindt u de gezellige woonkeuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken is in augustus 2008 opgeknapt. U heeft de beschikking over een oven, keramische kookplaat, koelkast en een nieuwe afwasmachine. Verder vindt u er al het servies en keukenmateriaal dat u nodig heeft.

   

Er is een ruime eetkamer met een grote eettafel. Naast eetkamerstoelen is er ook een kinderstoel aanwezig. De woning is in alle kamers voorzien van radiatoren die worden verwarmd door middel van "bergwarmte". Dit is een systeem dat een deel van zijn energie uit de grond haalt en de temperatuur in het huis constant houdt. In de zitkamer staat tevens een houtkachel die voor een gezellige sfeer en een heerlijke warmte zorgt.
In de schuur achter het huis vindt u voldoende hout om iedere avond te genieten van een knappend haardvuur.
In de zitkamer staan een comfortabele bank en fauteuils. In de nieuwe boekenkast vindt u allerlei boeken en een grote hoeveelheid recente dvd's, zowel voor volwassenen als kinderen.

 

Op de eerste verdieping van onze vakantiewoning zijn drie slaapkamers. De overloop is in 2011 opnieuw geschilderd en behangen. Er is een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee stapelbedden en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Ook is er een kinderbedje met katoenen dekentjes aanwezig. Op de bedden liggen dekbedden en kussens. Vanaf september 2012 hebben we een nieuw 2 persoonsbed met heerlijke TEMPUR matrassen. Alle slaapkamers beschikken over een inloopkast met voldoende opbergruimte.

     

De badkamer met 2e toilet is in oktober 2010 geheel gerenoveerd. Sinds mei 2012 wordt het water verwarmd doormiddel van een "Thermia warmtepomp" met een boiler van 180 liter.

           

Het enige dat u mee hoeft te nemen op vakantie naar ons gezellige vakantiehuis in Zweden, zijn uw dekbedhoezen, slopen en handdoeken.
Deze kunt u ook bij ons reserveren. We zorgen dan dat ze op de dag van aankomst klaarliggen.
Verder is alles aanwezig voor een heerlijk onbezorgde vakantie in het mooie Värmland.


Contact

Ruud en Monique Nederstigt
Haarlem
Telefoon: (+31) 235366442

E-mail: info@vakantiewoninginzweden.nl